avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort de comun acord
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort de comun acord

Buna seara,

Am si eu o intrebare, eu cu sotu am cazut de acord sa divortam pe cale amiabila, mentionez ca la mijloc se afla un copil de un an, vreau sa stiu si eu cat costa in total fara avocatii si cat dureaza solutionarea divortul de la depunerea actelor si pana la pronuntarea sentintei finale.

Scuzati daca am postat intrun forum gresit dar nam stiut sigur in ce categorie sal incadrez :sorry:
Cel mai recent răspuns: ILIE DORIN , Mediator 22:57, 14 Decembrie 2013
Puteti merge la un mediator/notar, insa costurile nu pot fi estimate, veti stabili impreuna cu mediatorul/notarul. Chiar daca vreti sa mergeti la instanta, va trebui sa parcurgeti initial procedura de informare privind avantajele medierii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Decembrie 2013
Cabinet de Avocat Feraru Diana, Avocat
adik se poate face totul frumos la un mediator fara sa mai ajung la tribunal?
Acordul de mediere este supus verificarii instantei prin introducerea unei cereri de pronuntare a unei hotarari care sa consfinteasca intelegerea partilor.
Va rog frumos mai pe limba mea ca nu prea inteleg ce spuneti
Divortul la notar cu copii minori se poate face in termen de pana in 30 de zile si costa maxim 900-1000 de lei. In instanta se merge cand exista divergente si dureaza mult mai mult.
Chiar azi am vazut la tv o stire despre un divort programat in instanta pentru 2015!
sursa:
[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Decembrie 2013
cyan, moderator

Alte discuții în legătură

Modificare program vizitare in tari diferite mugurel77 mugurel77 buna,am si eu o intrebare.sunt divortat si fetita a fost incredintata mamei.intre timp am plecat amandoi din tara si ne-am stabilit in tari diferite.eu in ... (vezi toată discuția)
Divort cu acord de mediere contestat auricius auricius Buna ziua. Am fost martorul unuidivort in care consider ca sa comis un abuz. Sotul a intentat divort dupa ce se semnase inprealabil un acord de mediere prin ... (vezi toată discuția)
Mediere divort IonutCo IonutCo Buna seara, As vrea sa stiu daca se merge la un mediator se poate divorta daca partile se inteleg intre ele?...Adica dupa ce s-au inteles cele 2 ... (vezi toată discuția)