avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit de nevoi personale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit de nevoi personale

Buna ziua,
Intentionez sa iau un credit de nevoi personale insa situatia sta astfel: eu am salariu minim pe economie, 600lei net, si am incercat la mai multe banci si nu mie se acorda suma de care am nevoie si anume 2000Euro de aceea am decis sa aplic cu sotul insa el in trecut a avut un credit la care are intarzieri mai mari de 90 de zile. Intrebarea mea este, pot aplica impreuna cu sotul, acesta sa fie codebitor pentru a ma ajuta cu venitul in cazul in care el este in BC??? Ma puteti ajuta cu nu sfat cum as putea proceda in acest caz sau ma puteti ajuta cu numele unei banci care ar putea la 600lei sa ii acorde undeva la 7000 Lei... Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alinne , utilizator 17:04, 17 Decembrie 2013
Nu veti obtine imprumut in conditiile prezentate de dvs. Nu va retine nimeni insa sa intrebati la banci.
Ar mai exista solutia sa gasiti alt coplatitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut banca mismandra mismandra Buna ziua. Rog sa ma lamuriti asupra unei dileme. Sotia sta in casa mamei ei figurand ca fiind luata in spatiu, casa fiind proprietatea mamei sotiei. A facut ... (vezi toată discuția)
Nu avem avansul pentru locuință. Alecsa939 Alecsa939 Bună seara. Eu și logodnicul meu nu avem banii de dat în avans pentru achiziționarea unui apartament. Ne-am hotărât ca eu să fac un împrumut de nevoi ... (vezi toată discuția)
Obligatii coplatitor micutzu1977 micutzu1977 Buna seara, Am fost solicitat zilele trecute sa semnez ca si coplatitor un contract de credit. Trecand peste latura emotionala (este vorba de cineva din ... (vezi toată discuția)