avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Lipsesc bani din contul bancar !!!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Lipsesc bani din contul bancar !!!

Am fost azi la banca si am cerut un extras de cont, un desfasurator cu tranzactiile care s-au facut din contul meu, dupa care i -am spus la doamna de la ghiseu ca vreau sa inchid contul.Am cerut extrasul de cont pt ca imi lipsesc 300 E din cont, dupa calculele mele, si am vrut sa vad daca ma insel sau NU. Doamna imi da sa semnez direct inchiderea contului, si schimbul valutar pt bani care au mai ramas in cont .Cand am intrebat de extrasul de cont, cand il primesc, a spus ca ea a crezut ca pe mine ma intereseaza doar cati bani mai am in cont, si ca nu mai poate sa imi dea extrasul de cont odata ce a inchis contul. I -am repetat ca prima cerinta a fost extrasul de cont , nu lichidarea, am rugat-o sa faca ceva sa repare greseala deoarece am nevoie de extrasul cu tranzactiile mele, si a zis ca nu poate sa faca absolut nimic, sa terminat. I am multumit ca intr un fel mi a confirmat ca ceva nu e in regula cu bani....Am ultimele 2 chitante cum am scos banii, penultima, anul trecut in decembrie cand au ramas in cont bani care trebuiau, si ultima de cateva zile in care nu gaseam explicatia pt cei 300 E.As dori daca se poate face ceva sa ma ajutati, contul era deshis de anul trecut. Am trimis un mail banci respective dar nu am primit nici un raspuns.Va multumesc anticipat, si va doresc Sarbatori Fericite
Cel mai recent răspuns: annypetean , utilizator 22:11, 18 Decembrie 2013
ma gandeam acum la comisioane, dar pentru un singur an e destul de mult.
mergeti la protectia consumatorilor si depuneti o plangere
Ce fel de plangere as putea sa fac.Nu vreau sa am probleme, vreau doar extrasul de cont, nu vreau sa acuz pe nimeni . Va multumesc pt raspunsul d-voastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot recupera banii depusi la banca? Bibi20172017 Bibi20172017 Mai pot recupera banii depuși la banca daca nu am dovada depunerii si banii nu apar pe contul curent? Mentionez ca am depus 4500 ron si doamna de la casierie ... (vezi toată discuția)
Cont bancar srl AlexCTA1 AlexCTA1 Salut, Am si eu o problema. Acum mai bine de un an am primit un microgrant de la UE pentru dezvoltare, pe care l-am primit la banca transilvania. Cand m-a ... (vezi toată discuția)
Problema inchidere cont markyballer markyballer Buna ziua, Am fost astazi la sucursala BRD de la Unirii pentru a inchide contul si mare mi-a fost surprinderea cand am aflat ca figurez cu minus 87 RON. ... (vezi toată discuția)