Am fost azi la banca si am cerut un extras de cont, un desfasurator cu tranzactiile care s-au facut din contul meu, dupa care i -am spus la doamna de la ghiseu ca vreau sa inchid contul.Am cerut extrasul de cont pt ca imi lipsesc 300 E din cont, dupa calculele mele, si am vrut sa vad daca ma insel sau NU. Doamna imi da sa semnez direct inchiderea contului, si schimbul valutar pt bani care au mai ramas in cont .Cand am intrebat de extrasul de cont, cand il primesc, a spus ca ea a crezut ca pe mine ma intereseaza doar cati bani mai am in cont, si ca nu mai poate sa imi dea extrasul de cont odata ce a inchis contul. I -am repetat ca prima cerinta a fost extrasul de cont , nu lichidarea, am rugat-o sa faca ceva sa repare greseala deoarece am nevoie de extrasul cu tranzactiile mele, si a zis ca nu poate sa faca absolut nimic, sa terminat. I am multumit ca intr un fel mi a confirmat ca ceva nu e in regula cu bani....Am ultimele 2 chitante cum am scos banii, penultima, anul trecut in decembrie cand au ramas in cont bani care trebuiau, si ultima de cateva zile in care nu gaseam explicatia pt cei 300 E.As dori daca se poate face ceva sa ma ajutati, contul era deshis de anul trecut. Am trimis un mail banci respective dar nu am primit nici un raspuns.Va multumesc anticipat, si va doresc Sarbatori Fericite
Ce fel de plangere as putea sa fac.Nu vreau sa am probleme, vreau doar extrasul de cont, nu vreau sa acuz pe nimeni . Va multumesc pt raspunsul d-voastra.
Cont bancar srl
AlexCTA1
Salut,
Am si eu o problema. Acum mai bine de un an am primit un microgrant de la UE pentru dezvoltare, pe care l-am primit la banca transilvania. Cand m-a ... (vezi toată discuția)