avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Problema inchidere cont
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Problema inchidere cont

Buna ziua,

Am fost astazi la sucursala BRD de la Unirii pentru a inchide contul si mare mi-a fost surprinderea cand am aflat ca figurez cu minus 87 RON. Spun ca am fost surprins pentru ca in urma cu 2 saptamani figuram cu o datorie de 8 ron. Cand am cerut mai multe informatii la ghiseu de unde am datoria asa mare mi-au explicat ce s-a intamplat..

In data de 5 Iulie 2014 am facut o tranzactie prin POS care a fost realizata in sistem abia in data de 18 Iulie. Tot in data de 18 Iulie am retras toti banii de la un atm (suma care nu era actualizata cu tranzactia de mai sus) iar acum cei de la BRD considera ca trebuie sa le restitui banii acestia.

Eu consider ca aceasta intamplare este o eroare a sistemelor informatice ale BRD si primul gand este sa nu le dau niciun ban. Voi ce credeti?

Multumesc anticipat

P.S: As dori sa inchid contul si sa termin ,,colaborarea'' cu aceasta banca cat mai repede.
Cel mai recent răspuns: CRM2013 , utilizator 17:03, 23 Iulie 2014
Sfatul meu este sa mergeti sa platiti, pentru ca ceea ce declarati ca s-a intamplat se poate considera frauda cu cardul bancar si riscati sa fiti raportat in Centrala Riscurilor de Credit, iar pe viitor puteti avea probleme.
Mare grija cu acesta banca....... va sugerez sa le dati banii si sa nu mai utilizati in veci BRD-ul , au comisioane mari , dobanzi la depozite mici , cursuri de schimb valutar neavantajos si personal nepoliticos, fara aplecare si preocupare spre client. Cunosc cateva cazuri ...nastrusnice , in care oamenii care nu si-au mai reinoit cardul de debit , nu credit , care pur si simplu nu l-au mai ridicat , s-au trezit cu somatii pt. cheltuieli de administrare ...sau cont inchis, depozit lichidat si, de asemenea , aveau pretentii pt. diverse sume , ulterior inchiderii contului. Puteti citi pe conso.ro, la sectiunea banci , si veti gasi acolo tot felul de probleme intampinate de clienti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tranzactii ilegale aparute pe cardul meu de debit...si nu e card romanesc Cristina_Dima Cristina_Dima Buna nici nu mai stiu de pe unde sa o apuc si am decis sa apelez la cineva care sigur ma poate ajuta. am discutat si cu avocatul meu dar mi-as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Posibila eroare a bancomatului pavel_elena pavel_elena Buna ziua, Pe 14.11 am fost la ATM-ul BRD-ului din Piatra Neamt sa-mi scot banii de pe card. Am bagat cardul, am introdus pinul si am cerut retragere numerar ... (vezi toată discuția)
Eroare atm: mi-a dat bani nesolicitați pe care încă nu i-am restituit. ce este de făcut, și care pot fi consecințele? Mihaileonte Mihaileonte Buna ziua. Va solicit sfatul/ajutorul in urmatoarea problema: In week end, duminica, am iesit cu familia in oras sa luam cina. Inainte sa plec spre casa, ... (vezi toată discuția)