avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Mai pot recupera banii depusi la banca?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Mai pot recupera banii depusi la banca?

Mai pot recupera banii depuși la banca daca nu am dovada depunerii si banii nu apar pe contul curent? Mentionez ca am depus 4500 ron si doamna de la casierie nu mi-a eliberat nici un document pt ca se grăbea să închidă dar ma asigurat ca tranzacția a fost efectuată dar acum banii nu apar in cont.
Ultima modificare: Luni, 31 Iulie 2017
Bibi20172017, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati sesizat in scris banca? Solicitati verificarea inregistrarilor din ziua respectiva.
Da, am fost la banca, dar intre timp sucursala la care am depus banii s-a inchis si angajatii de aici imi spun ca fara dovada depunerii nu au cu ce să mă ajute. Cum as putea eu demonstra ca am fost in banca la data respectiva si ca i-am dat banii doamnei de la ghiseu? Pe contul meu nu apare nici o tranzacție efectuata anul acesta.
Știu că este greșală mea ca nu trebuia sa fiu credula si naivă, de fiecare dată când depunem bani in cont primeam o dovada a depunerii dar acum stiu ca doamna m-a păcălit si nu stiu cum as putea sa dovedesc ca ea si-a însușit sumă respectiva si nu a realizat depunerea in contul meu
Ultima modificare: Marți, 1 August 2017
gi-jane2, moderator
acum cat timp s-a intamplat asta ?
Acum 3 luni
Mergeti la sediul central, depuneti o sesizare in scris. Anuntati si Politia, solicitati filmarile. Teoretic filmarile se pastreaza doar 30 de zile. Dar banca trebuie sa intreprinda o cercetare itnerna si sa vada cu exactitate despre ce este vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare plata gresita pe cont bancar personal galcsb galcsb Buna ziua.Am efectuata astazi(25.11.2014) la ora 09.02 o depunere de bani pe un cont personal de card de credit(mastercard forte),la Banca Transilvania.Limita ... (vezi toată discuția)
Judecata dflorin3 dflorin3 Buna ziua. Prietena mea lucreaza intr-un magazin de electrocasnice...foarte renumit la noi. Problema este urmatoarea: Anul trecut in Decembrie 2013,la o ... (vezi toată discuția)