avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical pe perioada suspendarii CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical pe perioada suspendarii CIM

Buna ziua,
As dori sa stiu ce se intampla in cazul in care un salariat aduce un certificat de concediu medical in perioada in care are contractul de munca suspendat in vederea efectuarii cercetarii disciplinare.
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 14:13, 9 Aprilie 2009
Pai pe ce perioada i-ati suspendat contractul de munca pentru cercetare? Ca in mod normal nu trebuie sa depasiti 10 zile
Contract suspendat pe durata cercetarii disciplinare. Dar daca astazi a fost suspendat si maine aduce certificatul, cum se procedeaza?
Interesanta speta. Prima suspendare este o suspendare la initiativa angajatorului, iar cea de-a doua este o suspendare care opereaza de drept. As fi tentata sa spun ca opereaza prima suspendare a CIM, insa ma gandesc ca ar fi mai corect suspendarea supendarii:) pe perioada cat angajatul este in concediu medical, iar apoi sa curga restul zilelor din suspendarea pe perioada cercetarii disciplinare. Astept cu interes si alte pareri
Va multumesc pentru raspuns.
Sunt de aceeasi parere cu "pacos". La momentul revenirii din concediu medical se parelua procedura de cercetare disciplinara prealabila.

Alte discuții în legătură

Evitare comisie disciplia ava_b ava_b Daca o persoana a savarsit abateri grave la locul de munca si inainte de terminarea cercetarii si de chemare la comisia de disciplina, intentionat si-a bagat ... (vezi toată discuția)
Desfacerea disciplinara a cim ancabanciu ancabanciu Buna ziua. Daca un salariat a savarsit abateri disciplinare in mod repetat, consum de bauturi alcoolice in timpul programului, scandal, lovirea unei colege, ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara pe perioada somajului tehnic crisadi crisadi buna ziua va multumesc pentru raspunsuri la intrebarea precedenta! Am descoperit ca un angajat si-a decontat fara a avea aprobarea nimanui o suma de bani ... (vezi toată discuția)