avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie executare silita

Buna ziua .un craciun fericit tuturor.In anul 2008 am facut un credit la banca sotia fiind girant si timp de2 ani am fost cu plata la zi. In 2010 am pierdut locul de munca si nu am mai putut rata.Acum am primit de la biroul executorului judecatoresc nici nu stiu cum sa ii spun instiintare sau somatie sau cere de executare silita ?Din 2010 si pana acum nu am platit nici o rata,Tin sa mentionez ca noi nu avem nimic pe numele nostru si locuim intr-o garsionera de la primarie.Va rugam mult de tot sa ne ajutati si sa ne indrumati ce sa facem.Noi santem de acord sa incepem platim dar nu stim unde .deoarece din 2010 nu am fost contactati pana acum si santem speriati.Va multumesc din suflet.
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 22:54, 27 Decembrie 2013
In primul rand ar tb sa ne spuneti ce ati primit exact de la executor.

Daca s-a inceput executarea silita, atunci ar tb sa contactati executorul sa ii aduceti la cunostinta ca doriti sa platiti, Daca creditorul este de acord cu plata partiala veti incheia probabil un acord.

Avand in vedere ca nu aveti bunuri valorificabile, decat venituri care pot fi poprite, e posibil sa ajungeti la o intelegere.
CRACIUN FERICIT SI LAMULTI ANI !
Contactati de urgenta banca de la care ati contractat imprumutul, apoi luati legatura cu executorul judecutorul pentru a stabili amanuntele si pasii pe care urmeaza sa ii faceti.
Am primit prin posta mai mult hirtii din care pe prima scrie instiintare,Pe a 2 scrie somatie mobiliara la care zice ca in termen de1zi de la primirea sau lansarea acesteia la domicilui dvsa va conformati hotarari aratate mai sus .si pe a 3 hartie scrie cerere de executare silita ,si pe ultima scrie instanta .Va multumesc mult si va rog sa ma ajutati.
De cine sunt trimise ??
De Biroul Executorului Judecatoresc.ce sa facem? ,este grava problema?

Alte discuții în legătură

Obligatia executorului? pendre pendre Buna seara. sant angajst la o firma salarul primesc pe card. Am proprire pentru intretinere copii suma de 1230 ron am primit salar 750 , banca oprit tot ... (vezi toată discuția)
Banca imprumut restanta dmion dmion Buna seara! In 2006 am facut un imprumut la o banca,cu valoarea imprumutului de 9000 RON. Am platit doar o singura rata si atat. Am fost trecut la biroul de ... (vezi toată discuția)
Somatie cu poprire pe salariu si conturi banci ContSters380478 ContSters380478 Buna ziua. Am primit o somatie cu antetul Biroul Executorilor Judecatoresti Asociati (......) pentru poprire pe salariu si conturi in banci, anexat si o ... (vezi toată discuția)