avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... La multi ani !
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

La multi ani !

Sa primiti tot ce aveti si mai vreti ,tot ce nu aveti si va doriti,tot ce va lipseste si nu stiti.La Multi Ani pentru Noul An tuturor celor care aduc un plus de culoare pe acest forum!
Cel mai recent răspuns: sorineldobre , utilizator 09:03, 8 Ianuarie 2014
La multi ani,tuturor utilizatorilor acestui forum
La multi ani intregii echipe de administratori,moderatori si consultanti
Anul 2014,cu multa sanatate,cu multa fericire,cu intelegere si cu intelepciune ,sa ii intelegem si sa ii ajutam pe cei din jurul nostru
Pe principiul cere mult ca sa primesti totusi ceva, imi doresc si va doresc un 2014 per-fect!
La multi ani!
"Gândiţi-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteţi să treceţi prin această poartă în noul an şi să luaţi cu voi doar lucrurile şi gândurile bune. LA MULŢI ANI!"

Tuturor utilizatorilor AVOCAT.NET:love:
Sa fim sanatosi cu totii, sa ne bucuram ca suntem in Comunitatea AvocatNet care zilnic inregistreaza noi membri, sa incercam ca prin sfaturile noastre, sa fim utili tot mai multor semeni ai nostri.
La multi ani !
La multi ani!Consultantilor, moderatorilor, userilor si , bineinteles lui admin!:)
Va doresc sa gasiti pe acest forum raspunsuri la intrebarile voastre, va doresc cunostinte si inspiratie sa dati raspunsuri corecte/complete !Sa fim sanatosi si ne ne acordam unii altora si aici, si-n viata reala mai mult suport , intelegere si mai multa toleranta!:)

Alte discuții în legătură

Ce doriti sa va aduca mos craciun? ContSters250994 ContSters250994 Eu imi doresc sanatate ca i mai buna decat toate! Dragoste impartasita si incredere! Putere de munca! Si un dram de noroc! Si tot ce am spus mai sus ... (vezi toată discuția)
Craciun fericit! TDorina TDorina [b]Magia Sfantului Craciun sa va cuprinda si sa va poarte pe aripile sale pana sa atingeti cu degetele bolta cereasca si sa culegeti un strop de ... (vezi toată discuția)
La multi ani, freeelis! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR :offtopic: Astazi colegul nostru, freeelis, isi aniverseaza ziua de nastere. Dintre noi el are cea mai mare vechime pe forum. La multi ani, freeelis, Craciun ... (vezi toată discuția)