avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Ce doriti sa va aduca Mos Craciun?
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Ce doriti sa va aduca Mos Craciun?



Eu imi doresc sanatate ca i mai buna decat toate!
Dragoste impartasita si incredere!
Putere de munca!
Si un dram de noroc!

Si tot ce am spus mai sus doresc tuturor !
:vishenka:

Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Decembrie 2013
ContSters250994, utilizator
Doresc tuturor-multa sanatate,aceiasi cantitate la sortimentul dragoste,fericire,intelpciune
Sa incercam sa fim mai buni,mai intelegatori,mai iubitori,sa ii intelegem sa sa ii iubim pe toti cei din jurul nostru-cu bunele si cu relele fiecaruia
Viata este scurta si dura...sa incercam ,pe cat ne sta in putinta ,sa o infrumusetam si sa ne bucuram de fiecare clipa
Anul acesta imi doresc atat mie cat si tuturor oamenilor sa inteleaga ca suntem unul cu totii si numai iubirea si compasiunea fata de aproapele nostru ne pot reuni pentru a deveni o forta. Energia iubirii sa va insoteasca acum si pe tot parcursul timpului, sentimentele minunate ce rasar din suflet cu ocazia nasterii Sfantului Domn Iisus sa ne ramana in suflet si sa ne ghideze toate gandurile si faptele intotdeauna.
Sarbatori senine, ganduri bune si pace in suflet!
:luck: :vishenka:
L.C.
Mosu sa-mi aduca sanatate, mie si familiei mele. Sa ne putem bucura impreuna de tot ceea ce ne ofera viata.
Rudelor, prietenilor, toturor cunoscutii mei, sa le aduca Mosu numai bucurii, sa li se implineasca dorintele si sa fie sanatosi.
Tuturor celor care inteleg sa-i ajute dezinteresat, pe aceia dintre noi, care au nevoie de un sfat si apeleaza la forumul avocatnet.ro, Mosu sa le aduca profesionalism si intelegere, stima si respect pentru activitatea pe care o desfasoara, sanatate si multi ani de activitate pe forum, in continuare.
Administratorilor si celorlalti membri ai staf-ului avocatnet.ro Mosu sa le aduca sanatate, fericire, bucurii, puterea de a crea ceva nou in continuare, in beneficiul tuturor utilizatorilor. Impreuna cu Mosu, sa le multumim celor de la Avocatnet.ro pentru posibilitatea pe care ne-o ofera, de a comenta pe forum, de a impartasi din experienta noastra si acelora care in cautarea unui sfat, apeleaza la forum.
Mosul este darnic si bun,dar cu cine merita uneori..,deci..
Eu va doresc ca lucrurile sa le facem sa fie bine,sa ajutam,sa sfatuim ,sa ascultam si sa fim sanatosi cu totii sa putem trece si noul an cit mai bine.
Sarbatori frumoase si CRACIUN FERICIT Tuturor!!!!:love::luck:
Ooooo..dar ce v-ati repezit...in ultimele zile...Ca doar nu era coada...
Craciun Fericit!
La multi ani!!!

Ultima modificare: Joi, 26 Decembrie 2013
Herra_, utilizator

Alte discuții în legătură

Sarbatori fericite!!! Mariana Trufin Mariana Trufin Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Mos Craciun cu sacul plin, Drumu\'n viata cat mai lin, Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la ... (vezi toată discuția)
Urari pentru 2010 Consilier juridic Dana Maxim Consilier juridic Dana Maxim LA MULTI ANI cu bucurie! Casa, casa sa va fie, Masa, masa sa ramaie Iar in jurul ei sa vie Oameni buni, de omenie, Sa v-aduca veselie, Ganduri bune, ... (vezi toată discuția)
La multi ani, freeelis! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR :offtopic: Astazi colegul nostru, freeelis, isi aniverseaza ziua de nastere. Dintre noi el are cea mai mare vechime pe forum. La multi ani, freeelis, Craciun ... (vezi toată discuția)