avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dobandire a unui automobil prin radiere firma este ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dobandire a unui automobil prin radiere firma este scutita de timbru de mediu

Buna ziua!

Am achizitionat un autoturism in 2006, pe firma. Auto a fost adus din Germania pentru care s-a platit vama. Vreau sa radiez societatea. Masina dobandita de persoana fizica (fost asociat unic) in urma radierii este scutita de timbru verde (la fel ca in cazul mostenirii si succesiunii)? Care este modalitatea cea mai eficienta de trecere a activelor societatii, cu asociat unic, pe persoana fizica?

Alte discuții în legătură

Dobandire asociat unic a unui automobil prin radiere firma este scutita de timbru de mediu? gmario gmario Buna ziua! Am achizitionat un autoturism in 2006, pe firma. Auto a fost adus din Germania pentru care s-a platit vama. Vreau sa radiez societatea. Masina ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto non ue pt persoana cu dizabilitati. dignitas dignitas Buna ziua! Intentionez sa achizitionez un autoturism care se afla deja in Romania, pe numele unui cetatean roman. Masina a fost cumparata din Elvetia in urma ... (vezi toată discuția)
Trecere autovehicol de pe pj pe pf m1rcea m1rcea Salut! Am un autoturism, luat pe persoana juridica, in decembrie 2006, achitat la livrare. Insa, in iunie 2008 am declarat societatea comerciala ca fiind ... (vezi toată discuția)