Silviuvox a scris:
Cu toate ca in contract se stipuleaza ca in termen de 3 zile de la semnarea prezentului contract cosmote se obliga sa trimita simurile aferente si echipamentele. Pana in prezent nu am primit nimic, in schimb am primit factura pentru . . .
Am sunat la cosmote si mi-au spus ca nu este treaba lor ca nu am putut folosi serviciile si ca trebuie sa platesc factura,
1) ce sanctiuni prevede acel contract pentru parti/partea vinovată ?
2) contestati de îndată factura (o formulati în dublu exemplar, o depuneti la Registratura lor sau, postal prin recomandată cu Confirmare de primire-opriți un exemplar), calificând-o ca : netemeinică, nelegală, abuzivă . . . si invocati clauzele obligatorii contractuale ;
3) formulati în dublu exemplar o Reclamatie catre Comisariatul Judetean pt. Protectia Consumatorilor/Ag. Naț. pt. Protecția Consumatorilor Buc. pt. cei din Bucuresti: anexati un exemplar în copie contract+Factura primită ;
4) toti destinatarii au obligatia legală de a vă solutiona Petitia în interiorul a 30 de zile de la primire, exclus ziua primirii de la calcul, bază : OG nr.27/2002.
Societatea e . . . în asemenea fapte.Mai multe făcături specifice ale societatii le găsiți pe net.Vă doresc reusita deplina! O seara placuta!