avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ADMITERE AVOCATURA SEPTEMBRIE 2005
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ADMITERE AVOCATURA SEPTEMBRIE 2005

Buna ziua dragi colegi.
Daca aveti experienta in legatura cu examenul de admitere in barou sau daca abia o sa-l sustineti in toamna asta si aveti idee de cum o sa decurga sau alte opinii despre cum vi se pare voua examenul scrieti aici.
Eu abia o sa-l sustin pentru prima data in toamna asta si sincer imi este tare teama de oral.
Am tot cautat pe internet mai multe detalii in legatura cu examenul de anul trecut poate si cateva subiecte date la scris dar nu am gasit nimic si sunt convinsa ca nu sunt singura care este interesata de acest lucru, daca are cineva aceste subiecte va rog sa le scrieti in forum.
Dragi colegi astept raspunsurile voastre si va rog sa nu batem campii cu eventualele greseli de exprimare cum am vazut ca se face, haideti sa fim maturi si sa dezbatem aceasta problema cu seriozitate.
Va multumesc.
Cred ca examenul se sutine dupa 20 septembrie.
Cel mai recent răspuns: aliPus , utilizator 11:28, 18 Octombrie 2005
din cate stiu eu, la barou exista subiectele.
trebuie doar sa mergi si sa vorbesti cu secretara baroului, eventual si cu un buchet de flori.
bafta multa!!!
buna si eu eu vreau sa sustin anul acesta examen de admitere poti sa intrii pe www.uar.ro si acolo ai subiectele si programa de anul trecut. eu nu gasesc nimic de anul acesta . daca imi dai o adresa de email am sa ti le trimit chiar eu .
buna dragi viitori colegi de breasla, cred ca o sa ma inscriu si eu in randul celor care vor sustine examenul de admitere din toamna, m-am uitat pe tematica de anul trecut si...hm e mai stufoasa decat la magitratura...dar din ce-am auzit aici exista mai multa indulgenta...daca cumva exista cineva care afla tematica de anul acesta + alte zvonuri, il rog sa ne anunte si pe noi
tematica si bibliografia de anul trecut se gasesc pe www.uar.ro
Pe site-ul Baroului Bucuresti pagina referitoare la examenul de primire in profesie este in constructie de cateva luni bune. Daca cineva afla detalii concrete despre admitere, este rugat sa le scrie aici! Nu pot sa cred ca sunt atat de putine persoane interesate de admiterea de anul acesta, dar avand in vedere frecventa cu care sunt postate mesajele in forum, ori nu s-a aflat nimic nou, ori nu prea sunt candidati pentru toamna aceasta la Barou!!

Alte discuții în legătură

Avocatura nicolealex nicolealex buna , as dori sa stiu cum pot deveni avocat, inclusiv cuantumul taxelor care trebuie platite, daca este obligatorie urmarea cursurilor de la acel institut de ... (vezi toată discuția)
Consilier cu 5 ani vechime , exam de primire sau definitivat? OANA GORAN OANA GORAN :-/ daca sunt cons.j. am peste 5 ani vechime, anul acesta dau exam in toamna pt primire in barou ?? sau dau direct definitivatul si scap de stagiatura??? (vezi toată discuția)
Acces in profesia de avocat Adela.Alexandra Adela.Alexandra Saptamana trecuta mi s-a spus ca daca se face dovada lucrului cu carte de munca la un birou de avocatura, dupa finalizarea licentei, se poate face accesul in ... (vezi toată discuția)