marianpopaconsult 
	    	Utilizator

marianpopaconsult 
	    	Utilizator	    

marianpopaconsult, utilizator
 marianpopaconsult, utilizator 	
			 themis 
	    	Utilizator

themis 
	    	Utilizator	    

marianpopaconsult 
	    	Utilizator

marianpopaconsult 
	    	Utilizator	    

steelboy_dexter	                   

Buna Ziua!
Am un antecontract de vanzare cumparare care a fost incheiat in anul 2007 decembrie,prin care bunicul meu a vandut terenul prin mandatar unei ... (vezi toată discuția)
	                    steelboy_dexter	                   

Buna Ziua!
Am un antecontract de vanzare cumparare care a fost incheiat in anul 2007 decembrie,prin care bunicul meu a vandut terenul prin mandatar unei ... (vezi toată discuția)

marianpopaconsult	                   

Buna Ziua.
In cursul anului 2008, bunicul meu a promis vanzarea unei suprafete de 5 ha teren arabil unei persoane, care se angaja s-a intocmeasca documentatia ... (vezi toată discuția)
	                    marianpopaconsult	                   

Buna Ziua.
In cursul anului 2008, bunicul meu a promis vanzarea unei suprafete de 5 ha teren arabil unei persoane, care se angaja s-a intocmeasca documentatia ... (vezi toată discuția)

Chiriac Roxana	                   

As vrea si eu opinii legate de o situatie si anume reclamantul cere o hot care tine loc de vanzare-cumparare avand un antecontract de v-c din 28 febr ... (vezi toată discuția)
	                    Chiriac Roxana	                   

As vrea si eu opinii legate de o situatie si anume reclamantul cere o hot care tine loc de vanzare-cumparare avand un antecontract de v-c din 28 febr ... (vezi toată discuția)