avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Cum se face repartia la notari
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Cum se face repartia la notari

Buna ziua as avea o intrebare despre o informatie care nu reusesc sa o gasesc.Daca am activat 6 ani intr-o profesie juridica numai trebuie sa fac stagiatura.Dupa ce trec de examenul de notariat unde imi pot deschide biroul notarial in orice oras.Sau numai in anumite orase sate etc?Cum se poate sa fac legal sa ajung sa fiu repartizat la o resedinta de judet si nu intr-un loc uitat de lume?
Va multumesc

Eliade
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 23:14, 16 Ianuarie 2014
Va prezentati la concurs. Pentru mai multe informantii vizitati site ul UNNNPR.
Buna ziua va multumec de amabilitate dar cum am spus si in anunt nu reuesc sa gasesc pe site.Cum se face repartitia. daca aplic in Camera Notarilor Publici Cluj pot deschide in orice localitate din Cluj napoca un birou daca promovez toate examenle sau voi fii repartizat pe nu stiu unde?
Va multumesc
Daca exista locuri vacante scoase si sunteti admis la concurs veti ocupa locul vacant . ramane sa va interesati ce locuri vacante sunt si unde.
Deci apare ca in judetul cluj sunt 2 locuri disponibile?Dar localitatea poate fii de exemplu apahida si atuncea numai in apahida pot deschide?Asa este am inteles bine?
Exact.

Alte discuții în legătură

Examen admitere ca notar stagiar 2013 Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Are cineva idee cum se va desfasura examenul pentru obtinerea calitatii de notar stagiar anul acesta?? Am inteles ca s-a schimabat legea notarilor ... (vezi toată discuția)
Cat costa stagiatura la un notariat??? gabymiha gabymiha Vreau sa devin notar... trabuie sa fac 2 ani de stagiatura la un notariat dar nu am rude si nici cunostinte notari... asa ca ...la cat s-ar ridica sa-mi ... (vezi toată discuția)
Lamuriri notariale leusan leusan daca un notar stagiar sustine examen pentru o anume localiatae (bucuresti) este obligatoriu ca si cabinetul sa-l deschida tot in bucuresti? Sau poate deschide ... (vezi toată discuția)