cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

cyan, moderator
 cyan, moderator 	
			 Florina347 
	    	Utilizator

Florina347 
	    	Utilizator	    

Florina347, utilizator
 Florina347, utilizator 	
			 cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

Florina347 
	    	Utilizator

Florina347 
	    	Utilizator	    

LuciTls	                   

Salut! Sunt in clasa a 10-a,iar pentru scoala avem de facut un proces literar pe baza romanului Ion de Liviu Rebreanu.Am vazut ca a fost postata o intrebare de ... (vezi toată discuția)
	                    LuciTls	                   

Salut! Sunt in clasa a 10-a,iar pentru scoala avem de facut un proces literar pe baza romanului Ion de Liviu Rebreanu.Am vazut ca a fost postata o intrebare de ... (vezi toată discuția)

l-anamaria	                   

Sunt eleva in clasa a 10 si la scoala trebuie sa facem un \"Proces Literar\",iar eu sunt procurorul.A-si avea nevoie de putin ajutor deoarce nu stiu cum ar ... (vezi toată discuția)
	                    l-anamaria	                   

Sunt eleva in clasa a 10 si la scoala trebuie sa facem un \"Proces Literar\",iar eu sunt procurorul.A-si avea nevoie de putin ajutor deoarce nu stiu cum ar ... (vezi toată discuția)

AlexOlaru	                   

Buna ziua, sunt nou in comunitatea asta si am nevoie de ajutor. Am de facut un proces literar la un roman, mai exact Ion de Liviu Rebreanu si nu stiu cum sa ... (vezi toată discuția)
	                    AlexOlaru	                   

Buna ziua, sunt nou in comunitatea asta si am nevoie de ajutor. Am de facut un proces literar la un roman, mai exact Ion de Liviu Rebreanu si nu stiu cum sa ... (vezi toată discuția)