avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Proces literar - avocatul acuzarii lui Ion
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Proces literar - avocatul acuzarii lui Ion

Salut! Sunt in clasa a 10-a,iar pentru scoala avem de facut un proces literar pe baza romanului Ion de Liviu Rebreanu.Am vazut ca a fost postate 2 intrebari de genul,dar autorii intrebarii erau procurori si avocatul apararii,iar eu am rolul de avocat al acuzarii! M-ati putea ajuta si pe mine, sa-mi dati un imbold!:D
Ultima modificare: Duminică, 12 Ianuarie 2014
Florina347, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 14:07, 17 Februarie 2015
Bietul Ion, cred ca nu si-a platit abonamentul la internet, cel mai probabil ar fi cerut si el o opinie pe avocatnet.ro!;)

Parerea mea este ca Ion este nevinovat si nu poate fi acuzat de sinuciderea Anei. Similar ca in cazul MM.
Ultima modificare: Duminică, 12 Ianuarie 2014
cyan, moderator
Ar fi cerut.. eu stiu.. :)) Dar char am nevoie sa sfaturile dumneavoastra in ceea ce priveste vinovatia lui! Un rechizitoriu, un discurs, intrebari, orice ma puteti ajuta! V-as ramane sincer datoare! Va multumesc!:)


Si eu il mai gassc uneori nevinovat, dar sunt in cealalta parte, in echipa de acuzare a personajului..
Ultima modificare: Duminică, 12 Ianuarie 2014
Florina347, utilizator
Daca il considerati nevinovat atunci cereti profesoarei/profesorului sa va treaca in echipa aparatorilor pentru ca nu va lasa inima sa acuzati un om nevinovat!:) Cum sa bagati un nevinovat la inchisoare?? O sa primiti un "plus" la nota!;) Si aveti deja cateva indicatii.
Nu se mai pot schimba echipele! Pentru marti avem de pus in scena procesul! >:D<

Alte discuții în legătură

Proces literar - avocatul lui ion LuciTls LuciTls Salut! Sunt in clasa a 10-a,iar pentru scoala avem de facut un proces literar pe baza romanului Ion de Liviu Rebreanu.Am vazut ca a fost postata o intrebare de ... (vezi toată discuția)
Proces l-anamaria l-anamaria Sunt eleva in clasa a 10 si la scoala trebuie sa facem un \"Proces Literar\",iar eu sunt procurorul.A-si avea nevoie de putin ajutor deoarce nu stiu cum ar ... (vezi toată discuția)
Cine este prezent la un proces juridic? AlexOlaru AlexOlaru Buna ziua, sunt nou in comunitatea asta si am nevoie de ajutor. Am de facut un proces literar la un roman, mai exact Ion de Liviu Rebreanu si nu stiu cum sa ... (vezi toată discuția)