avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL

Buna ziua tutoror ,

As dori sa stiu daca pot infiinta o societate comerciala in conditiile in care in anul 2011 am fost condamnat la o pedeapsa cu suspendare pentru urmatoarele fapte :
1. complicitate la tentaiva de furt
2. fals material in inscrisuri oficiale .

Pedeapsa se intinde pe o perioada de 2 ani cu suspendare si 5 ani perioada de incercare sub supraveghere , daca este necesar pot da mai multe detalii cum ar fi numarul de dosar , etc .

Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Pot sau nu sa imi infiintez firma? stanculescumaria stanculescumaria Acum 2 ani am facut o prostie: am ajutat pe cineva care lucra la aceeasi firma cu mine si careera intr-o situatie critica cu o adeverinta de venit. Mai exact ... (vezi toată discuția)
Un condamnat pentru furt calificat poate detine parti sociale intr-un s.r.l? birtoiflorin birtoiflorin Buna ziua ,asi dori sa imi spuna si mie cineava daca pot detine parti sociale intr-un s.r.l sau daca pot infiinta o firma tinand cont de faptul ca am fost ... (vezi toată discuția)
Fapte concurente Xulescu01 Xulescu01 Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Daca o persoana a fost condamnata in anul 2011, luna noiembrie, la o pedeapsa cu exectuare de 2 ani dar ... (vezi toată discuția)