avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Comodat spatiu comercial
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Comodat spatiu comercial

sora mamei mele si-a transformat locuinta in spatiu de alimentatie publica, terasa. Si doresc ca de acest spatiu sa ma folosesc eu (nepotul lor) fara nici un fel de pretentie. Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 08:34, 13 Ianuarie 2014
Daca vreti sa folositi spatiul pentru realizarea obiectului de activitate al vreunei firme, contract de comodat este bun!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua la parterul blocului in care locuiesc , in bucuresti ... Chris CRISTINA Chris CRISTINA Buna ziua La parterul blocului in care locuiesc , in Bucuresti , sector 2 se afla un spatiu comercial este prevazut astfel din constructie .Din nefericire ... (vezi toată discuția)
Autorizație de funcționare salon de înfrumusețare in spațiu locuibil VMarius123 VMarius123 Buna ziua. Anul trecut am cumpărat un imobil (casaP+M) cu credit ipotecar la BRD, pentru a amenaja spațiul și a deschide un salon de înfrumusețare. Anul ... (vezi toată discuția)
Comodatarul unui apartament poate inchiria spatiul? iolaru iolaru Sora mea mi-a propus sa facem un contract de comodat pentru un apartament pe care il are in proprietate, permitandu-mi sa il inchiriez unei firme, dorind sa ma ... (vezi toată discuția)