Am facut un lucru pe care probabil il voi regreta toata viata.
Am pagubit societatea la care am lucra cu suma de 6500 EUR.
Am fugit din tara si le-am scris ca le voi plati lunar toata suma datorata
De fapt imediat in luna urmatoare le-am trimis in cont prima transa de 500EUR
Sigur se vor indrepta penal impotriva mea.
Eu le voi plati in fiecare luna
Ce pot pati?
Sunt la prima abatere, nu am luat in viata mea nici o amenda de nici un fel.
Va rog sa ajutati cu raspunsuri
Vorbiti cu ei si platiti. Nu veti avea probleme daca veti rezolva direct cu ei.
Asta e, va trece. Nu stiu exact ce ati facut dar, pentru a evita eventuale neplaceri poate ca ar trebui sa semnati cu ei o conventie prin care sa declare si ei ca in afara sumei respective nu mai au alte pretentii ( de nici o alta natura) de la dvs.
Consider ca interesul angajatorului este sa-si recupereze prejudiciul.
Totusi este indicat sa vorbiti cu ei ....si sa incercati sa rezolvati problema amiabil si a nu se ajunge in instanta.
Vor toti banii odata si nu am de unde ii dau.
Se vor indrepta sigur prin instanta impotriva mea.
Chiar si asa eu le voi plati in fiecare luna.
Intrebarea este ce pot pati eu, care este pedeapsa pe care am sa o primesc?
Depinde si de ce vor sa va acuze.....de furt, de gestiune frauduloasa sau neglijenta in serviciu.
Cu o aparare buna, cred ca o sa scapati cu suspendare si nu o sa fiti condamnat la executarea pedepsei.
Pentru a evita orice probleme,astfel cum v-a raspuns si d-na avocat ,cel mai bine ar fi ca prin intermediul unei persoane apropiate/personal sa incercati sa luati legatura cu conducerea societatii pagubite pentru a ajunge la o intelegere.Poate gasiti pe cineva care sa va acorde un imprumut ,fie dvs.,unde va aflati sau cei din tara ar putea face acest lucru pentru a elimina eventualele consecinte.Cautati cu orice pret sa ajungeti la o intelegere .
Magazinul de paine
Georrge
Salut...am si eu o problema si as vrea sa stiu cam cum s-ar termina. Intr`o seara am plecat de la discoteca cu 2 prieteni si fiind in stare de ebrietate am ... (vezi toată discuția)
Furt
Bogdann29
Buna ziua... Am fost prins intr-un club din bucuresti, beat fiind ca am furat o geanta. Partea vatamata a depus plangere, s-a restituit prejudiciul, am fost ... (vezi toată discuția)