avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Sume medicale recuperate de la CASS
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Sume medicale recuperate de la CASS

Buna ziua! Sunt unitate subventionata de o institutie publica. Am recuperat de la CASS suma corespunzatoare medicalelor din mart.,apr.,mai si iun. 2013, respectiv am primit banii tocmai in oct.2013. Am evid. 561=43112 cu suma X.in luna oct. iar la sf.de an conform extras de la trez. am la incasari subventia de la ordonatorul principal + suma de la cass. Cine si ce trebuia facut cu aceasta suma de la cass in conditiile in care eu am virat toti banii ramasi neutilizati inapoi si am la 31.12.2013 soldul 0. La ordonatorul princ., incasarile de la ei sunt mai mici decat platile mele cu aceasta suma, pe cand in extrasul meu de la trez. apar egale si am sold 0. ptr.ca am returnat toti banii ramasi neutilizati,automat ca si aceasta suma de la cass se regaseste aici.

Alte discuții în legătură

Bilant eveevelina eveevelina buna seara, va rog mult ajutati-ma si pe mine in urmatoarea problema: la dec 2009 am sold creditor 5121 si am si o suma in 581. la pozitia IV din F10 din ... (vezi toată discuția)
Program kogalniceanu 2013 tibiersek tibiersek imprumutul acordat prin program trebuie restituit in decembrie 2013 sau se acorda pentru un an ? (vezi toată discuția)
Completare registru incasari si plati SPANU CORINA SPANU CORINA Buna ziua , as avea o intrebare in legatura cu completarea registrului incasari si plati, si anume: cand il voi completa vor trebui sa reaiasa toate ... (vezi toată discuția)