avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Sanctionare vanzator
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Sanctionare vanzator

Buna seara.Va rog sa ma ajutati intr-o privina si anume: am cumparat un tonomat de cafea in urma cu o luna de zile de la cineva in baza unei facturi.Ambele suntem societati. Zilele trecutr mi s-a defectat tonomatul si cand l-am contactat pe vanzator mi-a zis ca imi inchide telefonul, fara sa imi repare tonomatul.De atunci nu imi mai raspunde la telefon.Mentionez ca in realitate am platit un pret mai mare fata de cel din factura.Nu mi-a dat nici un certificat de garantie la produs ci doar factura.Cum pot sa il trag la raspundere pe vanzator? va rog tare mult daca puteti sa ma sfatuiti ce sa fac.

Alte discuții în legătură

Certificat garantie legala Mariana Antonescu Mariana Antonescu Am cumparat online o masina de spalat. La livrare totul parea in regula..Am primit-o in 21 noiembrie dar am montat-o in 5 décembrie cand ne-am mutat.La prima ... (vezi toată discuția)
Refuz inlocuire produs aflat in garantie Marius1245 Marius1245 Am avut un produs electrocasnic care s-a defectat in timpul garantiei, l-am dus la unitatea service din Bucuresti. Aceasta a constat defectul si a facut o fisa ... (vezi toată discuția)
Mod aducere la conformitate produs ContSters252112 ContSters252112 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o parere. acum cateva zile am cumparat un tlefon mobil de la o firma cunoscuta, dupa 2 zile am constat o ... (vezi toată discuția)