avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... POR: Se prelungesc schemele de ajutor de stat pentru ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

POR: Se prelungesc schemele de ajutor de stat pentru DMI 4.1 si 5.2!

16 ianuarie 2014
Schemele de ajutor de stat pentru DMI 4.1 "Dezvoltarea durabila a structurilor de sprijinire a afacerilor de importanta regionala si locala" si 5.2 "Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurilor specifice pentru valorificarea durabila a resurselor naturale si pentru cresterea calitatii serviciilor turistice din cadrul POR" au fost prelungite pana la data de 30 iunie 2014, prin ordine ale viceprim-ministrului Liviu Dragnea.

In prezent, pe cele doua domenii majore de interventie se mai pot depune proiecte doar in regiunea Nord-Est in cazul DMI 4.1, respectiv in regiunile Sud-Vest si Centru in cazul DMI 5.2.

Sursa: ADR Sud Muntenia

Alte discuții în legătură

Am por a publicat spre consultare g.s. pentru dmi 5.2, regiunile s-v si centru Daniela Bolog Daniela Bolog 19 iulie 2012 Autoritatea de management pentru Programul Operational Regional a lansat spre consultare publica Ghidul Solicitantului pentru DMI 5.2 ... (vezi toată discuția)
Lansare domeniu por 4.3- numai pentru dotare! Daniela Bolog Daniela Bolog 11 mar. 2014 AMPOR - Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice a aprobat deschiderea unei noi cereri de proiecte in cadrul DMI 4.3., in ... (vezi toată discuția)
Fonduri societate cu profil publicitar si turistic ONEA21 ONEA21 Se pot obtine fonduri europene pentru o societate cu profil publicitar si turistic? Daca da pe ce masura trebuie sa aplici si ce conditii sunt? (vezi toată discuția)