avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dobandirea unui teren prin uzucapiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dobandirea unui teren prin uzucapiune

Ce pasi trebuie urmati pentru introducererea unei cereri de chemare in judecata intemeiata pe uzucapiunea de 30 de ani ?
In urma decesului parintilor in urma cu 41 ani ,terenul afferent gradinii s-a imparter intre doi frati,cu acordul verbal al celorlalti .Unul dintre frati a ingradit terenul pe tot perimetrul ce I-a revenit si la administrat tot timpul .
Ce trebuie sa faca pentru a devein proprietar prin efectul uzucapiunii?

Alte discuții în legătură

Dobandirea unui teren prin uzucapiune gabi_romanul gabi_romanul Dobandirea unui teren prin uzucapiune Ce pasi trebuie urmati pentru introducererea unei cereri de chemare in judecata intemeiata pe uzucapiunea de 30 de ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate prin uzucapiune : maitrei maitrei Sunt în posesia unei gradini de 54 de ani.O am în folosinţă în urma unei înţelegeri verbale de acum 54 de ani. Unul din cei doi fraţi(soacra mea cu ... (vezi toată discuția)
Legalitatea actelor de mână SinzianaP SinzianaP Bună ziua! Se dă următoarea situație: vecinii părinților mei de la țară au deschis proces de succesiune asupra casei și a terenului aflat lângă ... (vezi toată discuția)