avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Valorificare cupoanele de privatizare
Discuție deschisă în Bursa de valori

Valorificare cupoanele de privatizare

Detin 2 cupoane de privatizare la Aversa Bucuresti,al meu si al sotiei.Nefiind din Bucuresti nu am fost personal la sediul unitatii sa ma informez in privinta dividentelor.Anul trecut am sunat si mi s-a raspuns ca intreprinderea era intr-o situatie destul de dificila,chiar in pragul inchiderii,asa ca de dividente nici nu poate fi vorba.As vrea sa stiu daca as putea valorifica in vre-un fel aceste cupoane,daca sunt societati de brokeraj sau de alta natura care le pot cumpara.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:31, 17 Ianuarie 2014
Da, puteti lua legatura cu o astfel de firma si a incerca sa va vindeti certificatele de actionar pe care le detineti, daca gasiti si cumparatori. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am 2 cupoane (actiuni?) la peco. ce fac cu ele? dorin_bi dorin_bi Am 2 cupoane (actiuni?) la PECO. Ce mai pot face cu ele? (vezi toată discuția)
Actiuni dacia omul70 omul70 Detin actiuni [SOCIETATE] obtinute prin alocarea cupoanelor de privatizare din anul 1996. Doresc sa stiu care sunt posibilitatile de a le valorifica (vinde) ... (vezi toată discuția)
Certificat de actionar obtinut in 1996, ce pot face cu el? lumyclau lumyclau Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996 ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la ... (vezi toată discuția)