avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Caldura oprita de Asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Caldura oprita de Asociatie

Buna seara, avem o problema cu Presedintele de bloc care opreste caldura ca sa faca economie invocand ca este prea mare factura si asa au hotarat cu comitetul executiv , am avut cu totii repartitoare de caldura dar datorita ca majoritatea le dau jos si furau sa hotarat in adunarea generala sa mergem la pausal, adica sa avem caldura la liber, pai si acum ei opresc caldura ca sa faca economie, este absurd , nu toti dorim sa stam in frig ca doresc ei sa faca economie, le-am zis ca cine doreste sa stea in frig ca sa faca economie sa-si puna centrala termica si s-o deschida cand doreste sau sa revenim inapoi la repartitoare dar sa nu ne discrimineze pe noi ceilalti care vrem caldura, daca radetul da caldura si suntem la pausal este normal si legal ca asociatia de proprietari prin presedine si comitetul executiv sa opreasca caldura ????? sa ne priveze de acest drept, este legal privarea de caldura in propietatea privata ???

Culmea este ca au venit si cu alta propunere si hotarare ca sa opreasca caldura doar la jumatatea de bloc , adica cei cu fata la soare iar cei de pe spatele blocului sa nu o opreasca fiindca este mai umbra si este mai frig dar de platit s-o platim cu totii la comun, am ramas masca , pai bine dar daca ar fi asa nu este normal si facura sa fie platita mai mult de cei care beneficieze mai mult de caldura adica de cei din spatele blocului?? i-am intrebat eu, cica nu, vine raspunsul presedintelui, o platim cu totii la comun, pai nu beneficiem cu totii de caldura, adica cum , sa se faca economie la factura doar pe spinarea celor care au apartamentul cu fata la soare dar factura s-o platim impreuna cu cei din spatele blocului care sa aiba caldura tot timpul, o aberatie, i-am zis ca este o mare discriminare. Sunt copii mici in bloc, batrani, bolnavi, femei, oameni mai sensibili si frigurosi, persoane care lucreaza in schimburi iar ziua se odihnesc acasa , ce facem cu totii acestia, ii tinem in frig?? ii discriminam??? ii privam de un drept, acela de a avea caldura in propietatea privata ??? pai daca suntem la pausal si radetul da caldura nu este normal sa avem caldura dechiza la maxim??? am tremurat de frig in comunism fiindca nu dadeau caldura , tremuram si acum ?? i-am zis prersedintelui de bloc, eu doresc caldura la maxim asa cum o da radetul fiindca suntem la pausal si doresc sa nu stau in frig, platesc pt asta oricat ar costa.

Va rog daca se poate ceva legal, cum sa procedam in cele doua moduri abuzive zic eu ale asociatiei de a oprii caldura. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:52, 18 Ianuarie 2014
Masura de restrictionare asigurare agent termic in flux continuu de catre conducerea asociatiei nu are temei legal
Solicitati oficial presedintelui de asociatie sa asigure agent termic continuu la parametri asigurati de furnizorul de utilitati,sub sanctiunea sesizarii oficiale a autoritatilor in domeniu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caldura oprita de catre administrator si presedinte de bloc, abuziva ?? leventelev leventelev Buna ziua, ne confruntam si noi cu o mare problema, presedintele impreuna cu administratorul de bloc au luat o hotarare sa opreasca caldura mai intai pe timp ... (vezi toată discuția)
Renuntare la repartitoare A241 A241 Este legal ca membrii aosciatiei de proprietari sa renunte la calculul contravalorii energiei termice consumate pentru incalzire cu ajutorul ... (vezi toată discuția)
Repartitoare de costuri pentru caldura katrin katrin Au fost montate repartitoare pentru caldura pentru toate apartamentele sau spatiile cu alta destinatie inca de la construirea condominiului. Este normal ca ... (vezi toată discuția)