Am o Sentinta Civila ramasa definitiva si irevocabila cu privire la dobandirea a 2 ha teren intravilan in statiunea Cheia,din 27.05.2009. Instanta hotaraste: ,,...obliga Comisia Locala de fond funciar sa intocmeasca propunerera de stabilire a dreptului de proprietate si documentatia aferenta cu privire la terenul in suprafata de 2 Ha ce a facut obiectul cererii de reconstituire".,,Obliga ...la plata de daune cominatorii in cuantum de 200 lei/zi de intarziere de la data ramanerii definitive si irevocabile"(27.08.2009).
In data de 08.07.2009,comisia locala imi trimite o adresa prin care ma instiinteaza:-cererea formulata la 12.09.2005 in baza legii 247/2005,a fost respinsa pe motiv ca nu fac dovada proprietatii in perioada 1945-1990 si nici dovada de preluare de catre stat a terenului.
Comisia Locala considera ca Instanta, prin hotararea data,pe care v-am citat-o,a dispus analizarea cererii depusa de mine la data 12.09.2005.
In baza acestei decizii a Comisiei Locale imi este refuzata punerea in posesie.
Va rog sa-mi spuneti daca este corect ca o hotarare a Comisiei Locale,anuleaza Sentinta susmentionata! Ce pasi ma sfatuiti sa urmez.