Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare anticipata barbati

Sunt nascut la 19 iulie 1955 si m-am angajat la 1 august 1973.In anul 1975 am satisfacut stagiul militar. As dori sa stiu cand pot iesi la pensie fara penalizare?
Va multumesc.

Cu respect Florin Pana
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:32, 21 Ianuarie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Sau poate solicita pensie anticipata partiala, la 60 de ani, daca are un stagiu de cotizare de 35 de ani ( mai bine, daca nu aveti alte venituri).
Ultima modificare: Marți, 21 Ianuarie 2014
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata partiala ispa ispa Buna seara si Hristos a Inviat, e vorba de sotul meu, si avem cateva intrebari la care am aprecia raspunsurile dvs. Gen: M Data nasterii: 06.12.1952 ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie diverse diverse Buna. O persoana care are 30 de ani si 9 luni in campul muncii (fara grupe sau altele), femeie, nascuta in anul 1955, la ce varsta poate iesi la pensie? (vezi toată discuția)
Pensionarea anticipata Florenta30 Florenta30 va rog sa-mi spuneti daca am dreptul la pensie anticipata ( la 30.11.2014)avand in vedere urmatoarele date : data nasterii 30.09.1958, data activitatii ... (vezi toată discuția)