avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Cumul de functii???
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Cumul de functii???

Buna ziua,
1.As dori sa stiu daca se pot cumula doua functii pentru un functionar public si care este modalitatea de plata, daca se mareste cu ceva salariul;
2.Intr-un birou de contabilitate a unei primarii unde este prevazut doar un post de contabil , acesta poate fi "contabil sef"?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Transfer functionar public la alt compartiment serban_ana67 serban_ana67 Buna ziua! Sunt functionar public la o primarie la compartimentul asistenta sociala.Pe data de 19 .11.2012 este ultima zi de depunere a dosarelor de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie conducere berbece berbece Sunt functionar public intr-o primarie, cu atributii de contabil sef si am in subordine 5 persoane, am efectuat studii superioare universitare de contabilitate ... (vezi toată discuția)
Contabil sef primarie de comuna iojamaria iojamaria Buna seara. As dori cateva precizari in ceea ce priveste posibilitatea existentei in statul de functii al unei primarii de grad I a postului de contabil sef, ... (vezi toată discuția)