avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit neplatit - care este obligatia de plata a sotiei
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit neplatit - care este obligatia de plata a sotiei

In 2007 sotul a facut un credit de nevoi personale fara garantii.Ulterior a ramas fara loc de muca si nu a mai putut plati.Creditul a fost cesionat unei firme de recuperari,iar acasa ii vine lunar instiintate cu suma de plata . Nu a semnat vreun angajament de plata cu recuperatorii. Daca sotul nu are bunuri, poate fi obligata la plata sotia? Suma a devenit mare undeva la 32.000 de ron. Bunurile sotiei sunt dobandite inainte de casatorie,ma refer la un apartament.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:15, 27 Ianuarie 2014
Numai daca e vb de o datorie comuna. In ce scop s-a imprumutat sotul ?
Sotia nu stia ca sotul a facut un imprumut de nevoi personale
Creditul a fost facut in timpul casatoriei,dar sotia s-a trezit cu instiintari de plata pe numele sotului.
Nu raspunde pentru datoria sotului daca e o datorie proprie.
Chiat daca sunt in continuare casatoriti? Multumesc mult pentru lamurire.

Alte discuții în legătură

Sotia raspunde pentru datoriile sotului, daca aceasta nu stia de ele si nu a semnat nici o hartie? CSZ CSZ Solicit raspuns la urmatoarea intrebare? Sotul face imprumuturi de la o banca pentru achizitie bunuri casnice. Familia crede ca a achitat din salar. Dar ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar Tedesco Tedesco Buna ziua! [b][b]Inainte de casatorie[/b] am contractat 3 credite[/b] (imobiliar, auto si nevoi personale), la care mai am de platit inca 5 ani, iar acum ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ma numesc mihaela, incep direct: eu am facut online un credit... Skakkamaan Skakkamaan Buna ziua ,ma numesc Mihaela ,incep direct ,eu am facut online (prin credius) un credit .Am imprumutat 3000 de lei iar cu dobanda trebuie sa platesc 30.000 ... (vezi toată discuția)