avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contact inchiriere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contact inchiriere

Buna ziua!
V-as ruga sa imi spuneti,pentru infiintare Intreprindere individuala, cum se poate face contract de inchiriere pe spatiul folosit ca punct de lucru, avand in vedere ca cel care detine spatiul este persoana fizica? Trebuie anexat extras funciar?
Multumesc frumos!
Ultima modificare: Vineri, 24 Ianuarie 2014
bliana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Av. Alina VEZUREANU , Avocat 12:47, 26 Ianuarie 2014
Contract de inchiriere se poate face oricum si cu orice persoana care este proprietar sau care, chirias fiind, nu are prin contract interdictia sa subcontracteze. Dovada de proprietate a celui ce inchiriaza sau subinchiriaza se face prin actul de proprietate (vanzare-cumparare, partaj, donatie, samd) sau prin actul de subinchiriere (sens in care va este necesa contractul de inchiriere initial). Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subinchiriere! doru_gabriel doru_gabriel Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti intr-o problema! Din punct de vedere juridic este posibil ca o persoana fizica sa inchirieze un imobil de la o persoana ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza -ajutooooor! rodia rodia O societate B care are in chirie un spatiu de la o societate A vrea sa subinchirieze o parte din acesta (3 camere) la diverse persoane fizice. Proprietarul ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat - parti rusramona rusramona Cum trebuie sa trec intr-un contract de comodat partea care detine spatiul in baza unui contract de inchiriere ( chirias-locatar) si vrea sa cedeze cu titlu ... (vezi toată discuția)