avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Accident masina
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Accident masina

Am gasit masina in parcare lovita de un utilaj de dezapezire.Ce pot sa fac?X-(
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 19:12, 29 Ianuarie 2014
Sa mergeti la politie si sa declarati accidentul, veti primi autorizatie de reparatie.
Politia poate face demersuri catre societatea care a facut deszapezirea pentru a comunica identitatea conducatorului auto care a actionat in parcarea respectiva. Daca nu indica conducatorul auto societatea poate primi o amenda destul de consistenta. Ar fi bine sa aveti un martor.
multumesc pt. sfat dar martori nu sunt pt. ca dezepezirea se face noaptea
Chiar daca nu aveti martor nu este nicio problema. Politia trebuie sa faca cercetari privind identificarea firmei care a dezapezit parcarea si sa solicite firmei identitatea conducatorului auto care a lucrat in noaptea respectiva. Astfel va veti putea repara masina pe asigurarea firmei de dezapezire. Alta solutie este apelarea la fondul victimelor strazii dar procedura este mai complicata asa cum v-a fost indicat in postarea de mai jos

www.avocatnet.ro/content/for...

Oricum trebuie sa mergeti la politie in termen de 24 de ore si sa declarati accidentul ptr constatarea daunelor si ptr a putea obtine autorizatia de reparatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de masina draghicimarianjan draghicimarianjan am gasit masina lovita in parcare de un utilaj de dezapezire.Ce pot sa fac?X-( (vezi toată discuția)
Informare aplicare amendă conform oug/2002 aiulianctin aiulianctin Bună seara, Am găsit în cutia poștală, cât și pe parbrizul mașinii parcate la poartă, o informare care spune următoarele: \"Stimați ... (vezi toată discuția)
Masina avariata de la deszapezire lucianbc lucianbc in data de 20 dec 2009 la ora 3.20(dimineata) am auzit alarma de la masina. am coborit repede sa vad ce s-a intimplat si mi-am gasit masina avariata de ... (vezi toată discuția)