avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Coasigurat si coproprietar de teren dat in arenda?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Coasigurat si coproprietar de teren dat in arenda?

Buna ziua!
Am inteles ca proprietarii terenurilor date in arenda trebuie sa plateasca CASS.
A, B si C sunt coproprietarii unui teren. Cu acordul verbal al celorlalti doi, C da terenul in arenda, fiind titularul contractului si beneficiind singur de toate avantajele, dar asumandu-si si toate obligatiile ce deriva din contract.
Daca A nu are niciun beneficiu in urma contractului, ii este afectata calitatea de coasigurat, prin prisma faptului ca totusi este coproprietarul unui teren dat in arenda? Da da, ce ar putea face pentru a fi in continuare coasigurat? (Cu exceptia renuntarii la calitatea de coproprietar.)
Mentionez ca A nu are, practic, niciun venit.
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Arendarea unui teren marusca marusca Situatia este urmatoarea: sintem mai multi frati mostenitori ai unui teren detinut de tata. Unul dintre frati a incheiat un act sub semnatura privata cu o ... (vezi toată discuția)
Mostenitori Viviana Savulescu Viviana Savulescu daca pe un titlu de proprietate exista 2 mostenitori, unul dintre ei poate incheia fara acordul celuilalt un contract de arenda pe o anumita suprafata, spunand ... (vezi toată discuția)
Proprietarii coproprietari ai contractului de arenda popescumariaioana popescumariaioana Buna seara. Am si eu cateva nedumeriri si pana acum nu am obtinut o parere unanima. Va rog sa ma indrumati. Detin o mica asociatie agricola de 170 de ha de ... (vezi toată discuția)