LIVE, ACUM Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului Accesează live evenimentul
Buna ziua, va rog mult sa-mi raspunde-ti la o intrebare. Mi-a trimis cineva intrun plic anonim un testament olograf al unchiului meu fara copii decedat din 1986. Testamentul este facut in favoarea mea la care am lasat sa se faca si o expertiza grafoscopica extrajudiciara din care reiese ca testamentul este scris si semnat de unchiul meu. Am deschis o actiune de repunere in termenul de obtiune succesorala dupa unchiul meu si m-ar interesa daca rudele sotiei unchiului meu ar avea dreptul sa-mi atace acest testament daca nu au acceptat succcesiunea dupa sotia unchiului care este decedata din anul 2011 si totodata daca ar avea dreptul sa-mi atace testamentul cumparatorii bunurilor ramase in urma decesului unchiului (bunuri sale proprii) care au fost vindute de sotia unchiului fara ca succcesiuunea dupa unchi sa fie dezbatuta si imobilele nu erau intabulate. As avea o sansa sa validez acest testament in instanta???Va multumesc