Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
HG nr 1588/2007 ART. 17
(1) Comitetul executiv al asociatiei de proprietari are urmatoarele atributii:
r) stabileste cotele de participare pe persoana la cheltuielile aferente persoanelor cu
domiciliul în cladire si pentru persoanele care locuiesc temporar, minimum 15 zile pe luna;
stabileste perioada pentru care proprietarii, respectiv chiriasii, pot solicita în scris scutirea
de la plata cheltuielilor pe persoana si care trebuie sa fie de cel putin 15 zile pe luna,
conform hotarârii adunarii generale;
Am fost plecati in 6,7,8 decembrie , 14,15,16 decembrie, 21-31 decembrie, 1-14 ianuarie si 25,26,27 ianurie .
Art. 17. -
(1) Comitetul executiv al asociaţiei de proprietari are următoarele atribuţii:
r) stabileşte cotele de participare pe persoană la cheltuielile aferente persoanelor cu domiciliul în clădire şi pentru persoanele care locuiesc temporar, minimum 15 zile pe lună; stabileşte perioada pentru care proprietarii, respectiv chiriaşii, pot solicita în scris scutirea de la plata cheltuielilor pe persoană şi care trebuie să fie de cel puţin 15 zile pe lună, conform hotărârii adunării generale;
Am fost plecati in 6,7,8 decembrie , 14,15,16 decembrie, 21-31 decembrie, 1-14 ianuarie si 25,26,27 ianurie .
Au procedat foarte corect cei care au facut calculul, ca dumneavastra ati lipsit 15 zile intr-o luna aveti dreptate, dar cei din asociatie nu au foi de potantaj pentru a vedea daca ati lipsit 15 zile plus sau minus doua ore.
Ce ar fi ca fiecare proprietar sa se scoata de la intretinere cand pleaca in weekend?
La inceputul lunii decembrie 2013 am contactat administratorul de bloc sa-i spun ca locatarii apartamentului x, vom fi plecati luna aceasta in weekend-uri si apoi de sarbatori si ne intoarcem doar in ianuarie 2014 ...