Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Necesitate casa de marcat

am o nedumerire cu privire la serviciile de prestari: este obligatorie folosirea casei de marcat sau se poate folosi sistemul factura+chitanta
Cel mai recent răspuns: lumi_mamy , utilizator 23:32, 31 Ianuarie 2014
Poate ca ar trebui sa scrieti si mai precis ce prestati? Va redau un exemplu in care nu e nevoie de casa de marcat:
l) serviciile de instalatii, reparatii si intretinere a bunurilor, efectuate la domiciliul clientului;
si
o) efectuarea lucrarilor de constructii, reparatii, amenajari si intretinere de locuinte;

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...
Follow us: Avocatnetro on Facebook
Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2014
george-neagu, moderator
prestari servicii imobiliare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firme inactive fifi58 fifi58 care este deosebirea intre firme inactivi , si firme cu activitate este suspendata In oct.2013 am suspendat activitatea si totusi in lista cu firme inactivi ... (vezi toată discuția)
Hotarare pana in 1 martie andrreyutz andrreyutz daca am hotararea irevocabilă pana in 1 martie pot sa iau toti bani sau in rate ? atasez Aceasta prevedere se aplica doar pentru actele administrative ... (vezi toată discuția)
Administratie bloc viviana_100 viviana_100 Este normal ca lunar sa platesc cate 6 lei pentru ”reparatii”, pe care nu le justifica nimeni ? (vezi toată discuția)