avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act vanzare cumparare

Buna ziua,

doresc sa ma sfatuiti cum sa fac cel mai bine in achizitionarea unei case de la un bunic safac acte de vanzare cumparare sau si cu intretinere .Cum ar fi mai bine pt mine ca sa nu fie probleme de atacat acest act.
Iar la executarea actului de vanzare cumparare carer ar fi suma minima care pot sa o declar la notar pt achizitia casei?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 09:56, 16 Februarie 2014
Ambele acte ar putea fi atacate, daca nu vor fi incheiate corespunzator sau daca nu va veti executa obligatiile asumate. In privinta vanzarii si respectiv a taxei ce urmeaza a fi achitata, oricare ar fi valoarea declarata de Dvs (chiar daca este sub pretul real), birourile notariale cunosc valorile minime sub care nu se tranzactioneaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire de familie mariusmarius111 mariusmarius111 salut,am o intrebare pentru dvs,bunicii mei vor sa imi lase mostenire o casa,ce fel de acte pot face pentru a nu fi atacat in instanta de unchii mei,dupa ... (vezi toată discuția)
Pentru o vânzare-cumpărare de apartament între mamă și fiică se impune un barem minim de preț? ralucapopescu ralucapopescu Buna ziua , Doresc sa fac o vanzare cumparare pentru apartamentul mamei mele , catre mine , fiica ei.Desi exista un testament in acest sens , doresc sa ma ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu clauza IONUTVLS IONUTVLS Bunaziua.Am si eu nevoie de un sfat legat de cum ar trebui facut un contract de vanzare cumparare daca se poate. Problema este in felul urmator :Bunica din ... (vezi toată discuția)