Buna ziua.V-as ruga sa ma lamuriti.Mama si matusa mea au facut cerrere la legea 10 pentru o casa.Eu (fiul) vreau sa deschid proces.Presupun ca cumpar dreptul litigios cu 20 000 lei de la mama si cu 20 000 lei de la matusa mea,daca deschid procesul de restituire a casei si cistig procesul platesc impozit 85% din valoarea cu care am cumparat de la mama si matusa,sau din valoarea care o sa o stabileasca statul.As dpri sa-mi spuna cineva cum sa procedez ptr ca mostenirea mamei mele mi-ar dao mie ,nu ar instrainao la persoane din afara familiei,o donatie un contract de intretinere cum ar trebui sa procedam sau ce ar trebui sa facem?Cine ar putea sa-mi daie un sfat?Va multumesc.
Testament valabil
Ionel1234
Mama si matusa mea au primit prin testament de la o verisoara vreo 50ha ,si o casa in centru orasului,toate acestea au fost luate de regimul comunist,mama si ... (vezi toată discuția)
Donatie
lml
Buna ziua,
inrebarea mea este daca donatia nu este inregistrata la judecatorie , este valabila?
donatia a fost facuta in 1994 si inregistrata la judecatorie ... (vezi toată discuția)