avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Asistent farmacist
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Asistent farmacist

Sunt asistent farmacist cu 8 ani vechime, lucrez intr-o farmacie care face parte dintr-un lant. As dori sa stiu care este concediul de odihna de care pot beneficia, raportat la cei 8 ani de vechime in munca? Patronii spun acelasi lucru de la inceputul angajarii mele, adica 21 de zile concediul de odihna pe an. Exista o lege in afara Legii 53/ 2003 care sa reglementeze concediul de odihna al asistentilor de farmacie?? Va rog lamuriti-ma si pe mine !
Ultima modificare: Marți, 4 Februarie 2014
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: romlary , utilizator 21:34, 30 Mai 2014
Lucrati in sectorul bugetar sau privat?
particular lant privat de farmaci
O durata mai mare a CO se poate stabili in c.i.m., in ccm aplicabil angajatorului sau in reg.intern

Codul Muncii prevede durata minima a Co care este de 20 de zile lucratoare.
asta stiu si eu, iar dupa 5 ani vechime sunt 24 sau 25 zile co , doream sa stiu daca exista o lege speciala pt farmacisti sau asistenti de farmacie care sa prevada alceva
Daca era o lege aplicabila sectorului privat pentru asa ceva , sa fiti sigur ca deja era un raspuns postat cu textul de lege.

Numai sectorul bugetar are asa ceva: HG 250/1992 si OG 6/2007.
Ultima modificare: Vineri, 30 Mai 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Zile concediu comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Referitor la zilele de concediu , am o neclaritate si vreau sa stiu daca gresesc, si anume? - la bugetari , in functie de vechime , se ... (vezi toată discuția)
Nr zile de co dupa 10 ani veronik veronik Anul asta (2011) in martie voi avea 10 ani in campul muncii. va rog sa-mi spuneti de cate zile de CO voi beneficia in acest an, 2011. multumesc! (vezi toată discuția)
Spor vechime in zile de concediu andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 BUNA ZIUA, DACA AM O VECHIME CE DEPASESTE PUTIN PESTE 10 ANI, NR ZILELOR DE CONCEDIU ESTE TOT 21 ? SAU 25? (in ce art. din lege se specifica acest lucru?) ... (vezi toată discuția)