Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Baza de calcul concediu medical

Buna ziua,
Un fost salariat solicita o adeverinta cu baza de calcul a concediului medical pe ultimele 6 luni.El nu a avut concediu medical deloc.
Ma poate ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:49, 5 Februarie 2014
Poate o adeverinta cu concediile medicale pe ultimele 6 luni....Pentru baza de calcul a concediilor medicale se face o medie intre veniturile realizate (pentru care s-a calculat CASS )si nr.zilelor lucrate in ultimele 6 luni.
Emiteti o adeverinta in care aratati care sunt veniturile brute pe utimele 6 luni pentru care s-a platit cota de contributie de 0,85% si zilele lucrate de salariat in fiecare din cele 6 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie pentru concediul medical Christina16 Christina16 Buna ziua! M-ar ajuta tare mult daca mi-ati spune ce salariu urmeaza sa primesc pe perioada concediului medical. Mentionez urmatoarele: sunt angajata firmei ... (vezi toată discuția)
Baza calcul concediu medical elam elam buna ziua! am un concediu medical a carui baza de calcul, insumand cele 6 luni anterioare, imi da suma de 14512 lei si un nr de 131 zile , cu un procent de ... (vezi toată discuția)
Concedii medicale MIRELAIONICA MIRELAIONICA Am un salariat angajat cu 03.08 pe 09.08 are concediu medical cod 06, ianinte de a se angaja aici a avut somaj, ce ii consider eu ca si baza de calcul pe ... (vezi toată discuția)