avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributie la cass
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributie la cass

- am pensie de invaliditate din ian 2008 si am lucrat cca 1 an si jumatate la o firma cu 2 ore pe zi cu contract de munca perioada in care sau platit toate drepturile si obligatiile salariale, devenind pensionat la limita de varsta din 2011.
- am un PFA la care nu am nici o luna in care sa am venit mai mare de 500 lei.
- nu am contract cu casa de sanatate si am inteles ca trebuie sa platesc din 2008 pana in 2012 cass cu majorari si penalitati.
- doresc sa stiu daca este legal si care este baza de calcul
- in perioada cat am fost pensionat medical si am lucrat am platit cass pentru ambele cazuri de venit.
- este legal sa platesc si a treia cotizatie pentru pfa in acceasi perioada?
- acesta obligatie s-a modificat din 2013 pentru pensionari?

Alte discuții în legătură

Posibilitate de a pierde pensia de invaliditate grad2 danmarius69 danmarius69 Buna ziua, In 2008-2010 am avut un pfa pentru plata salariului de la o societate(mi-am platit impozitul pe salariu) .Nu mi-am platit cass si cas. In 2015 mi-a ... (vezi toată discuția)
Probleme la cass ionaci ionaci Vreau sa plec in Germania la munca,si am depus actele pentru formularul E104 la CASS,care arata perioadele in care mi-am platit asig.de sanatate in Romania.Am ... (vezi toată discuția)
Cotizatia pensie Pluto2016 Pluto2016 Va rog sa -mi spuneti cit costa pentru 3ani cotizatia de completare pentru pensie dupa legea din octombrie 2016? Multumesc (vezi toată discuția)