gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

liaza 
	    	Utilizator

liaza 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 liaza 
	    	Utilizator

liaza 
	    	Utilizator	    

crimit	                   

Sotia are titlu de proprietate impreuna cu unchiul din partea mamei sale (fratele mamei). Unchiul decedeaza si lasa in urma un fiu. Acesta decedeaza cu putin ... (vezi toată discuția)
	                    crimit	                   

Sotia are titlu de proprietate impreuna cu unchiul din partea mamei sale (fratele mamei). Unchiul decedeaza si lasa in urma un fiu. Acesta decedeaza cu putin ... (vezi toată discuția)

alinagal27@yahoo.com	                   

Buna ziua! Sunt căsătorit ,și am doi copii. De asemenea, soția este in viața. Avem dobândite, împreuna cu soția mea, mai multe proprietăți ,pe toate ... (vezi toată discuția)
	                    alinagal27@yahoo.com	                   

Buna ziua! Sunt căsătorit ,și am doi copii. De asemenea, soția este in viața. Avem dobândite, împreuna cu soția mea, mai multe proprietăți ,pe toate ... (vezi toată discuția)

Mihon Liviu	                   

Am o situatie deosebita privind succesiunea si anume:
-Fratele meu are o fata din prima casatorie.
-Dupa divort ,sa casatorit din nou si nu au copii, la a ... (vezi toată discuția)
	                    Mihon Liviu	                   

Am o situatie deosebita privind succesiunea si anume:
-Fratele meu are o fata din prima casatorie.
-Dupa divort ,sa casatorit din nou si nu au copii, la a ... (vezi toată discuția)