Adam Grecu 
	    	Utilizator

Adam Grecu 
	    	Utilizator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

ynocentta, utilizator
 ynocentta, utilizator 	
			 cavallis 
	    	Utilizator

cavallis 
	    	Utilizator	    

elga50 
	    	Moderator

elga50 
	    	Moderator	    

Multumesc pentru raspunsul dinainte, eu nu inteleg un lucru ,fiecare propietar are cote diferite la plata cheltuielilor ,atunci presdintele poate cere oamenilor in sedinta sa semneze hotarirea ca se stringe fod de rulment in cota fixa la toti propietarii ,eu nu cred ca au stiut ce semneaza si ce se vrea in final.Ce este de facut mergem la judecata cu presedintele sau pla.tim fara dret de aparare,zce in articol cu aprobarea adunarii generale de data asta ne-a fentat pe multi.
 BEN46	                   

Avem  un  fond  de  rulment  scriptic   fiindca  in  perioada  de  iarna  ajunge  la  limita  fondului  de  rulment  constituit  sau  chiar  a  fost  depasit  ... (vezi toată discuția)
	                    BEN46	                   

Avem  un  fond  de  rulment  scriptic   fiindca  in  perioada  de  iarna  ajunge  la  limita  fondului  de  rulment  constituit  sau  chiar  a  fost  depasit  ... (vezi toată discuția)

antoanelas	                   

Este legal ca, administratorul sa țină asupra sa încasările si fondul de rulment sau este obligat sa depună banii la banca? (vezi toată discuția)
	                    antoanelas	                   

Este legal ca, administratorul sa țină asupra sa încasările si fondul de rulment sau este obligat sa depună banii la banca? (vezi toată discuția)

Mytro	                   

Buna ziua , 
Am si eu cateva intrebari pentru dumneavoastra , sa zicem ca in cazul in care am o firma care se ocupa cu administrarea asociatiilor de ... (vezi toată discuția)
	                    Mytro	                   

Buna ziua , 
Am si eu cateva intrebari pentru dumneavoastra , sa zicem ca in cazul in care am o firma care se ocupa cu administrarea asociatiilor de ... (vezi toată discuția)