avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amnistia
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Amnistia

Buna ziua ... Ce spuneti va trece legea amnistiei ? Si cand va intra pe ordinea de zi?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:22, 18 Februarie 2014
buna e adevarat ca se va da pana la 1 martie ?
Eu cred ca se va da de 1 aprilie.
E bn si la 1 aprilie numa sa se dea odata.....:(B-)
din cate am vazut azi pe internet o sa punaX-( pe ordinea de zi.
Cred ca a fost un pic ironica CYAN cand v-a spus de 1 aprilie.
Probabil ca va intra pe ordinea de zi ca sa se scape de toata mediatizarea asta,dar vedeti dvs,taberele sunt impartite,gratierea se cere din cauza ca puscariile sunt prea pline si romania e amendata incontinuu de cedo,si nici nu prea mai sunt fonduri pt detinuti,in plus ultima gratiere a fost acum 12 ani,in alte tari europene se da mult mai des,pe de alta parte insa,cu gratierea vor scapa multi parlamentari si domnul Crin Antonescu care va candida la presedentie in toamna nu vrea sa atraga negativitatea opiniei publice asupra sa cu comentarii de gen,ati lasat liberi mii de puscariasi,corupti etc.Pe de alta parte parlamentul sau mai bn zis majoritatea parlamentara este condusa din umbra de domnul Crin asa ca daca legea se va vota,si se va vota cel mai probabil,va primi un vot negativ,si va putea domnul Crin sa spuna:Vedeti ca nu am eliberat nici un puscarias,deci protejez romanul,deci sunt bun!Sau daca se va aproba,cine stie in ce conditii se va aproba de nu se va goli puscaria deloc.
Le este frica de opinia publica ce impact ar putea avea votarea acestei legi,de aceea cel mai probabil nu se va aproba,fiindca alegerile sunt foarte aproape.Daca ati observat,cand este vb de asemenea decizii toti ridica din umeri si spun ca nu sunt de acord...

Alte discuții în legătură

Furt&talharie&tentativa la infractiunea de talharie ContSters74561 ContSters74561 Un hot a intrat pe un geam deschis intr-un apartament situat la parterul unui bloc. Cand scotocea prin casa dupa unele bunuri de valoare mare si bani, a fost ... (vezi toată discuția)
Adio amnistie, gratiere oltul oltul http://www.gandul.info/politica/deputatii-juristi-asteapta-decizia-politica-pentru-amnistie-si-gratiere-parlamentar-psd-ar-trebui-putin-aerisite-inchisori si ... (vezi toată discuția)
Amnistie si gratiere!!! Radhika Radhika Buna ziua! Uitati ce am gasit pe un site este adevarat Marea amnistie In pararel cu intrarea NOULUI COD in vigoare, saptamana viitoare Parlamentul ... (vezi toată discuția)