avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... NCP ultraj, trafic de droguri - pedeapsa mai favorabila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

NCP ultraj, trafic de droguri - pedeapsa mai favorabila

Sotul meu a fost condamnat la 6 ani inchisoare-2ani 6 luni cu suspendare pentru ultraj situlburarea linistii publice+3 ani si 6 luni cu exeture trafic de droguri.Pana in prezent a ispasit 2 ani si 3 luni in martie ,mai avea un recurs pe 9 martie la inalta curte,dar pe 20 luna aceasta are termen pentru aplicarea fav a pedepsei,cerere depusa de el.Care sunt sansele lui ,va fi eliberat?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:27, 18 Februarie 2014
Fara a se vedea dosarul nu cred ca va poate raspunde cineva concret.
Oricum, din ce ati scris nu se intrevede ceva favorabil pentru el...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod penal: trafic de droguri de mare risc Andreeabejan Andreeabejan Buna ziua! Sotul meu are o condamnare de 4 ani cu executare pt trafic de droguri de mare risc. Este la prima infrctiune pe care o comite( este primar).. Tin ... (vezi toată discuția)
Ajutor -noul cod penal gornea amgelica gornea amgelica SI LA APEL TIMISOARA (21/06/2010) AU DECIS : 4 ANI PT. TRAFIC DE DROGIRI 190 GR CANABIS -FLAGRANT ,.SI UN AN SPOR . Am recunoscut, am colaborat nu mi a fost ... (vezi toată discuția)
Contopirea pedepselor- nelamurire monicacm monicacm buna ziua....o persoana care are de executat o pedeapsa de 3 ani si 2 luni(primita cu suspendare)pt lovire si alte violente i se poate contopi pedeapsa ... (vezi toată discuția)