avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bursa
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bursa

Va rog foarte mult sa-mi spuneti cum se acorda bursa de merit in primul an de facultate si care este cuantumul ei?As vrea sa stiu in primul rind : daca se acorda dupa primul semestru si cum sa procedez, daca se acorda si studentilor la FR si indiferent de virsta?Multumesc.

Alte discuții în legătură

Facultate de drept ,bursa? gygi gygi Fiind student la o Facultate de Drept anul 1 de studiu,va rog daca stie cineva sa-mi spuna, cum se acorda bursa de merit? semestrial,adica dupa primul semestru ... (vezi toată discuția)
Facultate bursa de merit Avocat Sebastian Murariu Avocat Sebastian Murariu Buna ziua, As vrea daca cineva are o solutie la urmatoarea problema sa o spuna aici. Sunt student la o universitate privata din Romania si am fost obtinut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! sunt angajată și studentă, angajată sunt de aproape ... Meedeea Meedeea Buna ziua ! Sunt angajată și studentă, angajată sunt de aproape doi ani, studenta sunt din vara anului trecut. Recent am rămas în riscul maternal de la ... (vezi toată discuția)