Buna as dori un raspuns cu privire la custodia unui minor, mentionez faptul ca sunt casatorit de 2 ani, si am un copil de 1 an si 7 luni ,deasemenea am fost condamnat , cum pot obtine custodia totala sau partial aminorului?
partiala, adica exercitarea autoritatii parintesti in comun o aveti.
Dupa divort autoritatea se va exercita in continuare in comun sau va fi exercitata in mod exclusiv de mama - depinde de natura condamnarii, de relatia dvs cu copilul, de ce fel de persoana este sotia dvs, de cum ii va fi copilului mai cu folos
in ultima conversatie avuta cu sotia ,mi sa atras atentia ca nu a fost ajutata cu nimic de catre mine, insa in timpul condamnari mele din norvegia adica din data de 03 februarie 2012 si pana pe 27 ianuarie 2014 am trimis din detentie sume de bani variind de la 1000 coroane pana la 1600 coroane sumele provenind din munca prestata, ma poate ajuta cumva acest lucru?
Condamnat pentru?Depinde de condamnarea dvs. sotie.Avand in vedere ca sunteti condamnat, salar nu aveti nu puteti cere custodia totala.In plus se va face o ancheta sociala pentru a se stabilii conditiile in care traieste minorul.Sunt sanse mari ca sotia ,daca aveti o condamnare pt talharie de ex sa obtina custodia unica a minorului.Nu cereti custodia unica!