avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Card
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Card

Buna ziua. Ieri am mers la agentia judeteana pentru plati si inspectie sociala unde am facut o cerere ca alocatia copiiilor sa intre pe card. Daca pe cerere an scris la "schimbare modalitate de plata: cont" unde va intra? Pe card sau in cont? Daca va intra in cont, va trebui sa retrag banii de la ghiseul bancii. Iar eu vreau sa intre pe card.
Cel mai recent răspuns: melania_14 , utilizator 09:05, 21 Februarie 2014
Buna ziua. Bani vor intra in contul bancar si ii puteti scoate de pe card de la orice bancomat.

Dvs pentru a avea un card ati deschis un cont la banca X, la acel cont vi s-a atasat un CARD pentru a face plati sau retrage bani de la bancomat. "Intrarea banilor pe card" este doar o expresie, banii defapt intra in cont.
Sper ca aceste informatii v-au fost pe inteles.
O zi buna!
Va multumesc pentru raspuns. Am uitat sa spun ca eu in august 2013 am depus niste bani in acel cont si mergeam la ghiseu pentru a scoate o anumita suma, cardul vechi l-am pierdut iar ieri am mers la banca sa il ridic pe cel nou. Acum o alta intrebare e daca acei bani vor aparea pe card cand voi interoga soldul la bancomat. Pe foaia care era in plicul cu noul card scria ca soldul curent este 0.00.
Daca mai aveti bani in contul respectiv ar trebui sa va arate cati bani aveti atunci cand interogati soldul la bancomat. Dvs stiti cati bani ati depus, cati ati retras si cat ar trebui sa mai aveti in cont. Sper ca ati fost informata ca bancile percep un comision mai mare pentru retragerile de la ghiseu decat pt retragerile de la bancomatele banci. Sunt comisioane mai mari si la retragerile de la bancomatele care aparatin altor banci. De asemenea mai exista un comision de adminitrare lunara. Sa nu va mirati daca la interogare aveti mai putini bani decat ati retras.
O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema ifn și bcr BogdanPaul97 BogdanPaul97 Am și eu o problema și sper sa găsesc aici ajutor. Am un credit făcut la Creditfix IFN, toate bune și frumoase pana când am avut un angajament de ... (vezi toată discuția)
Cash direct din bancomat gdec gdec Salutare la toti! Poate s-a mai discutat, dar eu nu am gasit nimic acum, asa ca intreb si eu: patronul retrage numerar cu cardul firmei din bancomat de pe ... (vezi toată discuția)
Cine raspunde in cazul in care banca imi blocheaza banii fara motiv psyche383 psyche383 Iata ce mi s-a intamplat concret: Am incercat sa retrag o suma mare de la ATM-ul bancii si mi-a dat o eroare generala, fara sa imi elibereze vreo chitanta de ... (vezi toată discuția)