avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Model contract comodat - schimbare sediu social PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Model contract comodat - schimbare sediu social PFA

Ma poate ajuta cineva , va rog , cu un model de contract comodat pentru schimbare sediu profesional PFA , am gasit doar in curs de constituire .
Daca locuinta unde urmeaza a se muta sediul este intr-o casa cu mai multe apartamente dar fara asociatie de locatari se primeste la registru doar cu semnaturile proprietarilor ?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 10:00, 2 Martie 2014
Cum adica "contract comodat pentru schimbare sediu profesional PFA" si cum adica "am gasit doar in curs de constituire" ? Contractul de comodat este de un singur fel, mai bine spus nu se clasifica dupa criteriul momentului la care este facut (in curs de constituire sau pentru schimbare). Cel pe care l-ati gasit este bun, bunut.

2) Va trebuie doar semnaturile proprietarilor.
~ Conținut șters la cerere ~
nu m-am exprimat corect , elimin partea "in curs de constituire " si e ok ?
cea de a doua intrebare se referea la acordul asociatiei de proprietari ,stiu ca pe contract semneaza doar cele doua parti implicate .
1) Da
2) Da.
Vecinii (ceilalti proprietari) vor semna pe un tabel separat, cu privire la acord (normal ca nu pe contract).
mai am o intrebare la COMODATAR trec adresa care face obiectul contractului sau adresa unde avea sediul profesional pana la incheierea actualului contract ?

Alte discuții în legătură

Contractul de comodat Roxie Roxie Buna seara. Intentionez sa imi iau autorizatie PFA pentru a putea lucra ca traducator. Unul din actele necesare la dosar este cel care sa dovedeasca dreptul ... (vezi toată discuția)
Acord asociatie pentru sediu de firma Costica33 Costica33 Va rog ajutati-ma si pe mine cu o informatie. Am primit pentru a da acord o cerere tip de sediu de firma de la un proprietar. Cererea e completata de un ... (vezi toată discuția)
Comodatul, pfa-ul si ipoteca vlucian vlucian Doresc sa-mi infiintez un pfa, ca sediu am ales apartamentul proprietate personala achizitionat prin credit ipotecar - domiciliul e in apart sotiei. Am acordul ... (vezi toată discuția)