avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Tevi comune de caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Tevi comune de caldura

Daca aceste controversate tevi despre care se tot discuta, sunt taiate de la etajul 4 pina la parter, daca in scara blocului nu exista calorifer, daca uscatorul a fost transformat in camera a unui apartament, se naste intrebarea de ce mai platesc acea caldura comuna?!!!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 10:31, 1 Martie 2014
Taierea acestor tevi trebuie efectuata cu acordul si dupa un plan aprobat de catre furnizorul agentului termic. In acest caz scara blocului respectiv nu mai poate figura ca beneficiara de agent termic.
Daca tevile au fost taiate insemneaza ca nici un locatar nu mai beneficiaza de energie termica centralizata.
Atunci nu vad ce energie termica se plateste.
De ce nu ati reziliat contractul cu furnizorul de energie termica?
Chiar daca nu mai aveti calorifere, tevi care va traverseaza apartamentul, daca pe casa scarii nu sunt calorifere, iar uscatoria a fost transformata in "ceva", nu veti fi scutit pentru caldura pentru partile comune, iar subsolul este parte comuna in condominiu.
Legea 230/2007 CAPITOLUL I
Dispozitii generale, definitii
Art. 3. - In sensul prezentei legi, termenii si expresiile de mai jos au urmatoarele semnificatii:
c) proprietate comuna - toate partile dintr-un condominiu care nu sunt apartamente sau spatii cu alta destinatie decat aceea de locuinta;


HG 1588/2007 Art. 32 (3) Nici un proprietar de apartament sau de spatiu cu alta destinatie decat aceea de locuinta nu va fi exceptat de Ia obligatia de a contribui Ia plata cheltuielilor comune, ca urmare a renuntarii Ia folosirea unei parti din proprietatea comuna, a abandonarii apartamentului sau a spatiului cu alta destinatie decat aceea de locuinta ori in alte situatii.
Se plateste caldura pentru subsoluri necompartimentate.
Se plateste caldura pentru subsoluri necompartimentate.

Si pentru cele compartimentate nu se plateste caldura???X-(

Alte discuții în legătură

Parti comune intr-o scara de bloc andreiantonescu andreiantonescu Buna ziua! As avea si eu cateva intrebari legate de partile comune dintr-o scara de bloc. Mentionez ca blocul din care fac parte este constituit intr-o ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli caldura din sistem centralizat pentru locuintele cu centrala termica andronicandreea andronicandreea Buna seara, In ciuda tuturor discutiilor de pe forum pe acest subiect nu am reusit sa gasesc un raspuns la urmatoarea intrebare: [b]Exista vreo ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna mai exact: "caldura parti comune" ? stanciu4444 stanciu4444 Ce inseamna mai exact: \"caldura parti comune\" la plata intretinerii ? Eu inteleg ca sunt tevile de caldura care iti traverseaza apartamentul si caloriferele ... (vezi toată discuția)