avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări alex68
                      Utilizator

alex68
                      Utilizator                    

alex68	                   

Va rog sa ma ajutati si pe mine în următoarea problemă. Tatăl meu a primit, în luna ianuarie, titlul de proprietate pentru o suprafaţă de teren ... (vezi toată discuția)
	                    alex68	                   

Va rog sa ma ajutati si pe mine în următoarea problemă. Tatăl meu a primit, în luna ianuarie, titlul de proprietate pentru o suprafaţă de teren ... (vezi toată discuția)

danimik	                   

Stimati Domni/Stimate Doamne,
Va expun pe scurt situatia mea: tatal meu impreuna cu fratele lui au facut in baza legii 18 o cerere de retrocedare a unui ... (vezi toată discuția)
	                    danimik	                   

Stimati Domni/Stimate Doamne,
Va expun pe scurt situatia mea: tatal meu impreuna cu fratele lui au facut in baza legii 18 o cerere de retrocedare a unui ... (vezi toată discuția)

alex68	                   

Buna ziua,
Va rog mult sa ma ajutati in urmatoarea problema. Parintii tatalui meu au detinut, intre altele, o suprafata de padure. In urma cu mai multi ani, ... (vezi toată discuția)
	                    alex68	                   

Buna ziua,
Va rog mult sa ma ajutati in urmatoarea problema. Parintii tatalui meu au detinut, intre altele, o suprafata de padure. In urma cu mai multi ani, ... (vezi toată discuția)