doresc si eu un referat la dreptul muncii(indiferent de tema, pentru master in dreptul international si comunitar) si la dreptul financiar si fiscal(identic cu dreptul muncii).
adresa mea de mail este: ferymann10@yahoo.com
Propunere: te duci la biblioteca, iti iei niste carti, citesti vreo cateva ore si dupa aia scrii ce ai inteles. Daca nu reusesti din prima, incerci inca o data.
pai...indiferent de tema, zici...as avea ceva, "Piaţa muncii in România-Legislaţie, Trasaturi, Analiza Statistica". E facut pentru a.s.e. da' poate te-ajuta in combinatie cu altceva, eventual sa-i mai innoiesti legislatia. Hai ca ti-l trimit.
Daca nu vrei sa te duci la biblioteca, cauti pe net, comanzi cateva carti si te apuci de treaba!
E bine sa ai idee despre ce scrii. Pe dreptul muncii nu merge sa improvizezi. Si este mereu de actualitate.
doresc si eu un referat la dreptul muncii(indiferent de tema, pentru master in dreptul international si comunitar) si la dreptul financiar si fiscal(identic cu dreptul muncii).
adresa mea de mail este: ferymann10@yahoo.
Mai bine il faci tu.Daca il iei gata facut ai sanse destul de mari sa te trezesti cu surprize neplacute.In general cam sunt cunoscute lucrarile,si s-ar putea sa iti fie recunoscuta lucrarea.:P
Help me
Sofroni Catalina
Cine ma poate ajuta si pe mine cu o parere?Mi sa dat cea mai tampita tema de licenta,,Analiza infractiunilor privind circulatia pe drumurile publice in ... (vezi toată discuția)